Dancila face din nou de ras Romania. Astazi, marioneta lui Dragnea se intalneste cu Juncker si cu alti comisari europeni

news

Premierul Viorica Dancila va avea intrevederi marti, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu comisiarii europeni pentru buget, pentru agricultura si pentru politica regionala.

„Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, va efectua, in perioada 9-10 iulie 2018, o vizita de lucru la Bruxelles, prilej cu care va avea o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. De asemenea, va avea discutii cu doamna Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala, domnul Phil Hogan, comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala, si domnul Gunther Oettinger, comisar european pentru buget si resurse umane”, a anuntat luni Executivul.

Vizita la Bruxelles urmareste intensificarea dialogului Guvernului cu institutiile europene, in perspectiva preluarii de catre tara noastra a presedintiei Consiliului UE, de la 1 ianuarie 2019.

„Inaltul oficial roman va reitera angajamentul ferm al autoritatilor romane de a asigura un mandat de succes, va evidentia obiectivul Romaniei de a contribui, de o maniera constructiva, la definirea si promovarea interesului comun european, la asigurarea unitatii si coeziunii intre statele membre, precum si la reapropierea cetatenilor de Uniunea Europeana”, precizeaza Guvernul.

Alte teme abordate vor fi „aspecte prioritare ale agendei europene, cu accent pe politica de coeziune si politica agricola comuna”.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: