Dancila face sedinta cu ministrii pentru a discuta despre protestul din Piata Victoriei. Mesaj ciudat al unui baron PSD

politica

Premierul Dancila a convocat, luni, ministrii la Palatul Victoria pentru o sedinta neprogramata, anunta televiziunile de stiri.

Dancila s-a intors la Guvern, din concediu, cu o zi mai devreme.

Unul dintre cei mai influenti lideri ai PSD, Dumitru Buzatu, a cerut luni conducerii partidului sa initieze dialoguri cu protestatarii.

„In general, ar trebui ca partidele politice sa-si schimbe comportamentul in raport cu asemenea miscari. Este vorba de atitudinile indirecte de sprijin, care au generat in randul manifestantilor, in special al celor violenti, ideea ca pot sa faca orice si ca nimeni nu va reactiona. Lucrul acesta trebuie sa dispara. Cand spun ca partidele politice trebuie sa-si schimbe atitudinea, cred ca acest lucru trebuie sa fie vizibil, sa fie exprimat de catre liderii acestor partide, sa reasezam lupta politica in coordonatele ei reale, adica sa o ducem in plan parlamentar, asa cum este normal, sa restabilim dialogul intre partide, sa incercam sa dialogam cu organizatiile nonguvernamentale, inclusiv cu liderii informali ai acestor manifestatii”, a sous Buzatu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: