news

Dancila, fara foi la Antena 3. Avalansa de agramatisme: ”Tinerii se bucura pentru fiecare lucru care spun un lucru bun despre Romania”

Antena 3 a prezentat, sambata, un nou interviu cu Viorica Dancila,  in care premierul a facut din nou exces de gafe si agramatisme. Dancila nu a avut de data aceasta foi din care sa citeasca.

Dancila a fost din nou incoerenta, pierzandu-si ideile pe parcursul rostirii unor fraze scurte. ”Tinerii se bucura pentru fiecare lucru care spun un lucru bun despre Romania”, a spus premierul la un moment dat.

„Vom depune aceasta munca care nu este usoara”, a mai spus Dancila la un moment dat, folosindu-se de cacofonii pentru a demonstra cat este de muncitoare.

Dancila nu apierdut ocazia de a-l ataca, chinuit, pe Iohannis.

„La Bruxelles, am fost primiti cu foarte multa caldura si cu foarte multa speranta ca vom face lucruri bune. Am discutat acest aspect cu domnul Juncker, care mi-a spus ca aceasta situatie nu poate sa continue. I-am spus ca asteptam raspuns de la domnul presedinte dupa 1 Decembrie. Asteptam raspuns pentru fiecare persoana si mai multa responsabilitate. Ganditi-va cat de neplacut este ca pe domenii precum Dezvoltare sau Transporturi sa schimbam ministri in timpul presedintiei. Acum imi este greu sa cred in consens. Daca la inceputul mandatului am venit cu dorinta de a fi unitate, acum, incep sa cred din ce in ce mai putin in acest lucru. Am facut nenumarate apeluri de cand sunt premier, dar am vazut ca nu sunt luate in considerare. Acest lucru ma face sa cred ca interesele personale si electorale sunt mai presus de interesele Romaniei. Vedem o societate divizata, proteste de ziua unirii”, a declarat Viorica Dancila.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Marian Vanghelie: „Piedone are vreo 20 de membri de familie in primarie, ii cunosc pe toti. Pe fiul lui il stiu de mic”

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5 si un apropiat al lui Cristian Popescu Piedone,…

4 ore ago

Seful PNL Timis: „Mai bine imi tai mana decat sa semnez candidatura lui Simonis”. El a fost demis din functia de presedinte

Tensiuni explozive in judetul Timis intre PNL si PSD din cauza desemnarii candidatilor comuni. Presedintele…

3 ore ago

Romascanu, impins de Ciolacu sa preia sefia CJ Buzau. Actualul PSD-ist care conduce CJ se retrage

Presedintele PSD Buzau, senatorul Lucian Romascanu, a confirmat marti ca a fost propus de catre…

O oră ago

Surpriza, Lukasenko strica jocurile FSB-ului si ale lui Putin: „Teroristii au incercat mai intai sa fuga in Belarus. Au inteles ca era imposibil sa intre in Belarus”

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, un aliat apropiat al Rusiei, a declarat marti ca autorii atentatului…

2 ore ago