Dancila? Firea anunta ca PSD va avea un „premier de nerefuzat” dupa ce va darama Guvernul Orban

politica

Primarul Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat marti seara ca social-democratii vor depune motiunea de cenzura la sfarsitul lunii august, iar la inceputul lunii septembrie va fi votata.

„La sfarsitul lunii august (n.r. va fi depusa motiunea de cenzura), pe urma sunt acele zile pana se citeste si pana se voteaza. Prognozam ca la inceputul lunii septembrie va fi fost si votata”, a precizat Firea la TVR, intrebata pe aceasta tema.

Ea a adaugat ca, daca pica Guvernul Orban, PSD va merge la Palatul Cotroceni cu un candidat pentru functia de premier „de nerefuzat”.

„Fireste (n.r. va merge la Palatul Cotroceni). Ne vom consulta cu celelalte partide si vom discuta, vom alege un candidat de nerefuzat. De prim-ministru ma refer. Daca presedintele Romaniei constata faptul ca o motiune a trecut in Parlament si ca Guvernul a cazut democratic si daca PSD si celelalte partide care voteaza motiunea se prezinta la Palatul Cotroceni in cadrul orelor de consultari si nu este acceptat (n.r. candidatul propus de PSD), viabil, si care sa aiba datele necesare pentru a conduce Executivul, eu cred ca nu este bine, in fata romanilor in primul rand”, a afirmat Firea, citata de Agerpres.

PSD a sustinut pana acum ca Guvernarea Dancila a fost cea mai perfomanta din ultimii 30 de ani.

Mai mult despre: ,

Comentarii: