Dancila, furioasa ca Florin Citu a mers in Videle: „Obraznicia actualilor guvernanti intrece orice inchipuire”

politica

Fostul premier PSD Viorica Dancila reactioneaza furioasa dupa ce Florin Citu a vizitat, duminica, Videle. „Obraznicia actualilor guvernanti intrece orice inchipuire”, sustine Dancila.

„Obraznicia actualilor guvernanti intrece orice inchipuire! Vizita ministrului Citu in judetul Teleorman a fost facuta in bataie de joc, pentru a-i certa si umili pe locuitorii judetului. Un ministru care a prabusit economia nationala n-ar trebui sa aiba tupeul de a se arata cetatenilor si a le da lectii politice, cu autosuficienta si aroganta.

Cand veti reusi dumneavoastra, domnule Citu si domnilor din PNL, sa duceti economia romaneasca la o crestere de 4%, ca in 2019, in loc de o scadere de 5%, estimata pentru acest an, atunci sa mergeti sa va laudati in fata oamenilor. Pana atunci ar trebui sa stati ascunsi, fiindca n-aveti niciun motiv de mandrie, ci doar motive de rusine – daca ati intelege macar sensul acestui cuvant!

Cat despre primarul PSD din Alexandria, Victor Dragusin, acesta ii poate da oricand lectii de administratie publica ministrului Citu-recesiune. Sunt sigura ca Victor va castiga din nou alegerile la primarie si va conduce in continuare orasul cu profesionalism si dedicare, asa cum a facut-o si pana acum”, a scris Dancila pe Facebook.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca PSD va pierde chiar si in inima pesedismului, in Teleorman. El a vizitat duminica orasele Videle si Alexandria.

„Acum plec din Videle spre Alexandria. Va spun foarte clar, Romania se schimba. Romanii s-au saturat de socialism si de PSD”, a anuntat Florin Citu pe Facebook.

La randul sau, premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi, ca in Moldova „bate un vant de schimbare”, iar cei mai multi „baroni rosii” nu vor mai ramane „la butoane”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: