Dancila iar a facut-o lata, CEX-ul va innebuni. A uitat sa trimita Comisiei Europene propunerile pentru postul de comisar european

politica

Comisia Europeana nu a primit niciuna dintre propunerile pentru functia de comisar european din partea Romaniei, respectiv Dan Nica si Gabriela Ciot, au afirmat pentru Mediafax un oficial al institutiei.

Pe de alta parte, premierul Viorica Dancila sustine ca propunerile au fost trimise catre Comisia Europeana inca de cand a fost luata decizia privind cele doua nominalizari.

„Nu am facut propunerea? Nu am mers cu doua propuneri? Le-am trimis de atunci, cele doua propuneri. Nu am mers pe doua propuneri?”, a afirmat luni, la Parlament, Viorica Dancila.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, marti, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca Dan Nica ramane propunerea pentru functia de comisar european, iar daca se cere, social democratii au si o propunere de rezerva, o femeie, respectiv pe Gabriela Ciot.

Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European a decis, lunea trecuta, prin vot, ca Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi nu sunt apti pentru functia de comisar european. Comisia a trimis o scrisoare catre presedintele PE.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: