Dancila iar face Romania de pomina. Merge la Bruxelles pentru a forta numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat ca pe 20 august va avea o deplasare la Bruxelles pentru a discuta cu presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen, pentru a discuta despre pozitia de comisar european din partea Romaniei.

„Am vorbit saptamana trecuta (cu seful statului – n.r.) despre comisarul european. Am spus ca pe data de 20 voi merge la Bruxelles si voi avea o discutie cu presedintele Comisiei Europene”, a afirmat Viorica Dancila, duminica la Antena 3, intrebata cand a vorbit ultima oara cu Klaus Iohannis, informeaza Mediafax.

Premierul Viorica Dancila a trimis, vineri, Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile Romaniei pentru functia de comisar european, si anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica si Rovana Plumb.

Pe 26 iulie, seful Executivului preciza ca Romania va trimite doua propuneri pentru functia de comisar european, „una de comisar femeie si una de comisar barbat”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: