Dancila, incadrata de Manda si Olguta dupa ce a fost facuta „proasta” de sotul sefei PSD Dolj. Reactiile celor trei

politica

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a aparut incadrata de Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu in conferinta de presa a CEX al PSD. In sedinta CEX al PSD, Dancila a plans si a facut scandal dupa ce a fost facuta „proasta” de Claudiu Manda.

Dancila a negat insa ca  plans.

„Nu stiu cine a dat aceste informatii. Plang foarte greu”, a declarat Dancila.

La randul sau, Claudiu Manda nu a recunoscut ca a facut-o „proasta” pe Dancila.

„Sunt exagerari ce am citit. La Dolj a iesit pe locul intai la turul intai, in turul doi va iesi pe locul intai la Dolj. Restul e cancan”, a declarat Claudiu Manda.

„Nu s-a facut nicio afirmatie si nu acesta este obiectul conferintei de presa”, a comentat si Lia Olguta Vasilescu.

„Au fost discutii, fiecare si-a spus punctul de vedere. Domnul Manda a dovedit ca e barbat prin modul in care a gestionat alegerile de la Craiova”, l-a laudat apoi Dancila pe Manda. „De la Dolj”, i-a soptit Manda din spatele ei.

Viorica Dancila a fost prima care a luat cuvantul, in timpul sedintei CEX, fiind extrem de indignata ca sotul Liei Olguta Vasilescu, Claudiu Manda, a spus ca nu se pot castiga alegerile cu o „proasta”.

”Sa spuneti ca nu puteti sa castigati alegerile prezidentiale cu o proasta, nu va face cinste. La europarlamentare ati avut alte interese”, i-a spus Dancila lui Manda pe un ton ridicat.

Antena 3 anunta ca Lia Olguta Vasilescu s-a enervat atat de tare incat a amenintat ca demisioneaza din functia de sefa a campaniei electorale a lui Dancila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: