Dancila, intrebata de Malin Bot: „O analfabeta vrea sa fie presedinte?”. Protest furios la Timisoara

politica

Cateva zeci de protestatari au asteptat-o, vineri, pe Viorica Dancila in fata Prefecturii din Timisoara. Acestia au scandat „Mincinoasa, mincinoasa! si „Analfabeta”. Malin Bot a intrebat-o in fata pe Dancila: „O analfabeta vrea sa fie presedinte?”.

Dancila s-a strambat cand a auzit intrebarea lui Malin Bot.

Numerosi jandarmi au fost adusi in fata Prefecturii Timis pentru a-i tine la distanta pe protestatari. Chiar si seful Jandarmeriei Timis a fost prezent. Petre Daea a trecut in fuga pe langa protestatari.

Reprezentantii Jandarmeriei i-au avertizat pe protestatari ca incalca legea, fapt ce a provocat nemultumirea celor care o asteptau pe Viorica Dancila: „Hotilor, nu ne puteti interzice!”.

Premierul demis a spus, referindu-se la protest, ca „nu acest lucru face cinste romanilor”.

„Este pacat ca s-a ajuns la un asemenea nivel, este pacat ca asemenea oameni pun o eticheta pentru anumite orase sau chiar pentru tara noastra. Nimeni din aceasta tara nu va accepta un asemenea mod de comporatament, nu va accepta ca ceea ce nu pot rezolva cu argumente vor rezolva cu jigniri (…) Sa punem stop acestei manifestari, nu prin a lua masuri impotriva lor, ci prin a-i face sa inteleaga ca nu acesta este modul de a rezolva lucrurile, nu acest lucru face cinste romanilor”, a spus Viorica Dancila.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: