Dancila iar facut-o lata rau. Juncker s-a saturat sa o astepte la aeroport si a plecat. RTV sustine ca Juncker a fost „deturnat” de SPP

politica

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa jenanta de protocol. Ea trebuia sa il intampine pe presedintele Comisiei Europene la sosirea pe Aeroportul Baneasa insa a intarziat foarte mult. Juncker s-a saturat sa o astepte si a plecat fara sa o mai intalneasca.

Dancila si Juncker aveau programata o intalnire in salonul oficial in care ar fi urmat sa poarte discutii timp de 15 minute. Juncker a asteptat-o timp de 5 minute pe Dancila, dupa care a plecat la summitul Initiativa celor Trei Mari.

„Da, e adevarat: premierul Romaniei, Viorica Dancila, a intarziat la intlalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Omul a asteptat-o cateva minute la salonul de protocol de pe Otopeni, dupa care s-a saturat sa stea cu ochii in soare dupa o toanta nesimtita si a plecat acasa!!!

Fata a intarziat 100% din vina ei: a plecat tarziu de la guvern (cred ca a asteptat sa i se termine serialul, ca altceva nu face…), nu s-a coordonat cu nimeni si…asta a fost. (…) Fata asta ne face renume de prosti si de nesimtiti”, a comentat jurnalistul Mircea Marian pe Facebook.

Romania TV a sarit in scurt timp in apararea lui Dancila, sustinand ca SPP l-a deturnat pe Juncker de la intalnirea cu Dancila.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: