Dancila, la tomberon. PSD (Ciolacu, Stanescu) si Ponta au gasit un nou premier, anunta presa pesedista

politica

Site-ul pesedist stiripesurse.ro (detinut de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa), anunta ca aripa disidenta din PSD, impreuna cu Ponta si ALDE, au de gand sa il propuna ca premier pe Bogdan Aurescu dupa caderea Guvernului Dancila.

Surse parlamentare au zis ca desi Bogdan Aurescu este acum consilierul prezidential al lui Klaus Iohannis pe politica externa, acesta ar putea sa fie propunerea PSD-ALDE-Pro Romania pentru functia de premier.

Potrivit surselor citate, Bogdan Aurescu are relatii apropiate cu politicieni de stanga si ar fi o propunere ‘greu de refuzat’ de Klaus Iohannis tinand cont de CV-ul acestuia”, scrie stiripesurse.ro.

Bogdan Aurescu a fost ministru de Externe si a condus echipa Romaniei in procesul castigat la Haga impotriva Ucrainei, in 2009, pentru 79% din suprafata de 12.200 km2 de platou continental si zona economica aflate in disputa teritoriala.

De asemenea, si Digi24 a anuntat zilele trecute trei variante de premier aflate pe lista lui Klaus Iohannis: Emil Hurezeanu, actualul ambasador in Germania, Dragos Tudorache, europarlamentar PLUS, fost ministru de Interne in Guvernul Ciolos, si Lucian Croitoru, consilier pe probleme de politica monetara la BNR.

Mai mult despre:

Comentarii: