Dancila, la un pas sa ruineze un eveniment prezentat de prietena ei, Alessandra Stoicescu. A torturat limba romana pana cand a anuntat altceva decat ce se dorea – Video

politica

Premierul Viorica Dancila a fost invitata de onoare, vineri, la un eveniment organizat de Alessandra Stoicescu de la Antena 3. Ca de obicei, Dancila a comis noi gafe.

Intr-o limba romana chinuita, Dancila a incercat sa evidentieze beneficiile turismului gastronomic. Dancila a facut eforturi atat de mari sa duca o fraza pana la capat incat a a declarat cu totul altceva decat ce intentiona. Astfel, in loc sa spun ca in curand vor incepe demersurile pentru atragerea turistilor cu gastronomia romaneasca, Dancila a declarat ca „mai este mult” pana atunci.

„Sa incercam sa implementam si sa dezvoltam in Romania turismul gastronomic, care cred eu ca este un turism care va da rezultate si vom avea foarte multi care vor vrea sa testeze mancarea romaneasca. Si din punctul meu de vedere este mult pana cand vom incepe acest lucru pentru ca eu cred ca vom avea mult mai multi implicati atat pe plan intern cat si pe plan extern”, a declarat Dancila la „Wine & Street Food Forum”.

Citeste si: O mana spala pe alta. Cum o rasplateste premierul Dancila pe Sandra Stoicescu dupa emisiunea elogioasa de la Antena 3 – Video

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: