Dancila masacreaza limba romana si cu foile in fata. Spune apasat „privelegiat”, intr-un discurs oficial in Parlament despre viitorul Romaniei

news

Premierul Viorica Dancila a stalcit din nou limba romana in timpul unui discurs pe care l-a sustinut in Parlament cu ocazia aniversarii unirii dintre Romania si Basarabia. Dancila si-a citit tot discursul de pe foi, insa tot nu a reusit sa pronunte corect.

Astfel, Dancila a pronuntat accentuat „privelegiat” in loc de „privilegiat”, aceasta fiind o greseala specifica seminalfabetilor.

Vezi video de la minutul 03.00:

Citeste si: Ce limba vorbeste premierul Romaniei? „Am toata increderea ca echipa care am venit vor gasi solutii”. Dancila, un nou discurs de semianalfabeta – Video

Saptamana trecuta, premierul a dat noi dovezi de semianalfabetism. Intr-un discurs pe care l-a sustinut la Consiliul Judetean Dambovita, in fata primarilor si oficialitatilor din judet, Dancila a incercat sa impresioneze asistenta vorbind liber. Mare greseala, a comis o serie de erori grave de limba romana. Intr-o singura fraza a reusit sa comita mai multe dezacorduri ucigatoare.

„Am toata increderea ca echipa care am venit vor gasi solutii si cred ca cu aceste solutii veti rezolva o parte din problemele care le aveti”, a declarat Dancila.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: