Dancila i-a mintit fara sa clipeasca pe socialistii europeni. PSD, campanie masiva pentru „Da” la referendum

politica

Locuitorii din judetul Dambovita primesc scrisori semnate de parlamentarii PSD prin care sunt indemnati sa mearga la referendum si sa voteze „Da”, in conditiile in care Dragnea si Dancila au sustinut ca PSD nu va face campanie in acest sens.

„A sosit timpul ca dumneavoastra, cetatenii Romaniei, sa spuneti DA la Referendum”, se arata intr-o scrisoare primita de locuitorii din comuna Razvad, judetul Dambovita.


Foto: Reddit Romania

Joi, Dragnea a sustinut ca PSD nu va face campanie pentru ca romanii sa voteze intr-un anumit fel la referendum, ci doar „activitati de informare”.

”Este important pentru noi ca partid social-democrat sa organizam actiuni de informare a populatiei cu privire la referendum si i-am rugat sa se implice in aceasta actiune. (…) Doamna prim-ministru a spus (la Bruxelles – n.r.) foarte clar exact ce am discutat in BPN, si anume ca asta va face PSD: actiuni de informare a populatiei, ceea ce este corect”, a declarat Dragnea.

Intrebat daca PSD nu va face o campanie pentru referendum, el a replicat: ”Nu, actiuni de informare”.

De asemenea, premierul Dancila i-a anuntat, miercuri, pe socialistii europeni ca pesedistii nu vor face campanie pentru a nu influenta votul privind redefinirea casatoriei: “Nu este indreptata spre o anumita orientare sexuala, sub nicio forma, vom vedea ce va iesi, daca vor veni la vot, PSD nu va face campanie, nu va face campanie, este obligatia tuturor sa faca actiuni in care sa arate ce inseamna acest referendum, dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: