Dancila: „In niciun caz nu o sa-mi dau demisia”. Motivul? „Nu pot sa dezamagesc femeile din Romania”

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, la Antena 3 ca nu va demisiona „in niciun caz” pentru ca „nu poate sa dezmageassca femeile din Romania”.

Dancila s-a plans din nou de atacurile liderilor Opozitiei si de faptul ca presedintele Iohannis „nu doreste consens”.

„Acea plangere penala pentru o relatie diplomatica cu un partener strategic a dus Romania intr-un con de umbra. In acel moment nu m-am gandit la mine, stiam ca e o acuzatie nefondata, dar m-am gandit la modul in care a fost privita Romania si ma gandeam ca partenerii strategici sa nu fie influentati. Stiam ca sunt nevinovata, ca voi reprezenta Romania si tin cu Romania si nu voi fi niciodata in stare sa-mi tradez propria tara.

Au aratat niste oameni slabi care au gasit sa actioneze prin plangeri penale, prin jigniri. Nu ii va ajuta niciodata, poporul roman e onest.

Eu cred ca nu au reusit sa dea jos Guvernul pentru ca nu genereaza incredere si oamenii nu pot crede in cineva care incearca cu orice mijloc sa obtina puterea. Acestia oameni se gandesc numai la ei si simpatia oamenilor nu va merge niciodata catre ei.

Cu cat disperarea lor de a obtine guvernarea prin mijloace nedemocratice, cu atat mergeam pe drumul nostru si acest lucru a sporit disperarea lor”, a declarat Dancila.

Intrebata de Gadea daca s-a gandut sa demisioneze, Dancila a negat vehement.

„Niciodata , nu puteam sa dezamagesc pe cei care au crezut in mine. In primul rand, nu puteam sa dezamagesc femeile din Romania.

Se va mai repeta, dar m-au facut mai puternica si m-au facut sa am mai multa incredere in mine. In niciun caz nu o sa-mi dau demisia”, a mai spus Dancila.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: