politica

Dancila, noi dezvaluiri despre cat de slugarnic si misogin este Ciolacu: „Spuneau ca nu era loc pentru femei, mergeau la vanatoare si la sprit”

Fostul premier PSDt Viorica Dancila a reafirmat, luni seara, ca nu a vrut sa accepte amnistia si gratierea, din cauza pericolului pe care l-ar fi reprezentat pentru Romania, dar ii acuza pe foarte multi parlamentari PSD ca au votat modificari in Justitie. ”Au votat modificarea Codului penal si Codului de procedura penala, cu mana sus, si Paul Stanescu, si Marcel Ciolacu, si toti. Niciunul dintre ei nu au avut curajul Vioricai Dancila sa zica nu”, a afirmat Dancila.

”A venit Paul Stanescu ca trebuie sa dau amnistia si gratierea, ca este foarte important, ca multi din partid vor acest lucru, lucru, de altfel discutat si in CEX”, a afirmat, luni seara, Viorica Dancila, La A7TV.

Acasta a adaugat ca nu a dorit sa intervina in Justitie.

”Toti au vorbit ca Viorica Dancila trebuia sa dea amnistia si gratierea, ca i s-a cerut de Luviu Dragnea, dar intrebarea este cee ace s-a intamplat in Parlamentul Romaniei. Au votat modificarea Codului penal si Codului de procedura penala, cu mana sus, si Paul Stanescu, si Marcel Ciolacu, si toti. Niciunul dintre ei nu au avut curajul Vioricai Dancila sa zica nu. Toti au votat sa fie modificari in Justitie”, a mai declarat fostul premier PSD.

”Am avut curajul sa spun nu, cand altii nu au avut acest curaj”, a mai afirmat Dancila, citata de news.ro.

Dancila i-a mai acuzat apoi pe Paul Stanescu si Marcel Ciolacu de slugarnice fata de Liviu Dragnea: „Atat el cat si Marcel Ciolacu si altii au fost oamenii care au stat alaturi de Liviu Dragnea si cand mergeau la vanatoare si la sprit, acolo unde spuneau ca nu era loc pentru femei. Ei erau cei care discutau cu Liviu Dragnea de cele mai multe ori. Plecau in Delta, in diferite locuri. Eu nu am participat la astfel de activitati. Eu discutam cu Liviu Dragnea, eu in calitate de prim-ministru, Liviu Dragnea in calitate de presedinte de partid”.

De asemenea, intrebata daca a fost o marioneta, Dancila a afirmat: ”In niciun caz. Am fost premierul Romaniei si nu am fost marioneta absolut a nimanui”.

”Cred ca alaturi de Liviu Dragnea au fost oameni care au vrut sa isi arate atasamentul fata de lider si au dezinformat foarte mult. Multi din partid au fost si sunt yes-mani, oameni care nu au personalitate, oameni care isi schimba seful si in fata fiecaruia dintre noi au avut acelasi comportament”, a mai afirmat Dancila.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Se va retrage Piedone in favoarea lui Firea? Erorile Coalitiei l-au readus pe Dan Voiculescu ca jucator de forta in politica la nivel inalt

Gabriela Firea a revenit drept candidat al PSD la Primaria Capitalei in urma deciziei liderilor…

4 ore ago

Rusia bombardeaza Rusia. In doua luni, rusii si-au luat la tinta propriul teritoriu de 21 de ori cu lovituri aeriene

Fortele aeriene ale Rusiei au lansat o racheta masiva pe propriul teritoriu la inceputul acestei…

15 minute ago

Surse: Cum a fost tratat Cirstoiu de liderii PSD in sedinta maraton a Coalitiei. Medicul a iesit azi cu un mesaj la adresa „politicienilor”

Surse politice au relatat pentru aktual24.ro cum a fost tratat Catalin Cirstoiu de catre reprezentantii…

O oră ago

Milano interzice vanzarea de inghetata si pizza dupa miezul noptii. Este asteptata o reactie furioasa a vanzatorilor de inghetata

Un mare oras italian va interzice vanzarea de inghetata si pizza dupa miezul noptii, la…

14 minute ago

Ciolacu: „Firea va castiga, garantez. Imi pare rau ca medicul Cirstoiu a devenit Bin Laden in doua saptamani, totusi nu a omorat pe nimeni”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut marti ca medicul Cirstoiu a fost transformat in "Bin…

3 ore ago

Germania a devenit gigant european si in materie de armament. In curand va fi al patrulea producator de armament din lume

Tarile din Europa au cheltuit impreuna, anul trecut, mai multi bani pe armament decat Rusia,…

2 ore ago