Dancila: „Nu m-am dus la dezbaterea lui Iohannis pentru ca acolo era Malin Bot”. Insa Malin Bot era in fata Parlamentului, incercand sa intre la conferinta lui Dancila

politica

Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, ca nu a mai mers la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru ca acolo o asteptau Malin Bot si „mai multi care sunt foarte agresivi”. Insa Malin Bot se afla in acel moment in fata Palatului Parlamentului, unde era impiedicat sa intre chiar la conferinta „libera” a lui Dancila.

„Am fost informata ca acolo vor fi oameni care vor jigni, care nu vor avea un comportament normal. Au venit colegi de partid care mi-au spus ca nu este cazul sa merg acolo, pentru ca acolo este Malin Bot, mai multi care sunt foarte agresivi. Stiu foarte bine comportamenul lor, de fiecare data au jignit, au folosit un limbaj neadecvat. Nu era normal sa merg acolo si sa fiu jignita”, a declarat Dancila la TVR.

Insa Malin Bot se afla atunci chiar in fata Palatului Parlamentului, unde avea loc conferinta de presa a lui Dancila. El a luat de buna invitatia PSD ca toti jurnalistii vor avea acces, insa nu a fost lasat sa intre.

„Nu am fost lasat sa intru, jandarmii mi-au solicitat acreditare din partea Parlamentului”, a declarat Malin Bot pentru aktual24.ro.

In comunicatul difuzat presei, PSD a sustinut ca orice jurnalist  poate sa participe si sa puna intrebari Vioricai Dancila.

Comunicatul PSD:

„Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, invita reprezentantii mass-media la un dialog deschis, astazi, 19 noiembrie 2019, incepand cu ora 18.00. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, “Sala Spiru Haret”, nivel P. Accesul este liber pentru toti reprezentantii mass-media desemnati de catre institutiile pe care le reprezinta. Intrarea jurnalistilor se face pe baza legitimatiei de presa si a actului de identitate la intrarea S2, incepand cu ora 16.00″.

De asemenea, Dancila a condamnat faptul ca Iohannis i-a „selectat” pe jurnalistii care i-au pus intrebari.

„Cred cu tarie ca aceasta campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerenta a viziunii pentru Romania si, mai ales, de raspunsuri la intrebarile oamenilor. Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare si fuga de intrebari, nici cu aroganta pe care o afiseaza presedintele Iohannis si dispretul pentru dreptul romanilor la informare. Acest elitism al domnului Iohannis si aceasta selectie pe care a facut-o pentru evenimentul de astazi tradeaza de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevaruri incomode”, a explicat invitatia Viorica Dancila, pe pagina sa de Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: