Dancila nu mai suporta critici, ameninta ca-l va da pe Plesoianu afara din partid: „Are un discurs antieuropean si antiamerican”

politica

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, duminica, la Antena 3 ca este „deranjata” de declaratiile lui Liviu Plesoianu, sustinand ca acesta are un discurs „antieuropean si antiamerican”.

„Ma deranjeaza atacurile de la un coleg. I-am rugat pe colegi sa-l lase pe Liviu Plesoianu sa candideze, desi nu intrunea conditiile. L-am bagat in sondajul pentru prezidentiale, pentru ca a spus ca vrea sa candideze. Si eu as putea sa il critic pentru discursul antieuropean si antiamerican de la congres, pe care eu nu mi-l asum”, a declarat Dancila la Antena 3.

Ea a sugerat apoi ca Plesoianu ar putea fi exclus din partid.

„Nu putem sa ne mai jucam, nu sunt adepta ca cineva care isi spune opinia sa fie exclus din partid. Dar aceste lucruri trebuie sa le spui in interior si vreau sa ascult fiecare coleg. Sa te pozitionezi impotriva partidului si sa iesi si sa declari impotriva partidului acest lucru nu mai este de acceptat”,  a mai spus Dancila.

 

Mai mult despre: ,


Comentarii: