„Dancila are o deficienta mintala. Ne face de ras peste tot”. Fost consilier prezidential, mesaj dur: „Nu-ti mai lasa balele pe drapel si pune mana pe carte”

politica

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, da publicitatii mai multe mesaje extrem de dure la adresa premierului Dancila dupa noul val de gafe comis la Bruxelles. 

„Nu ma pricep prea bine la chestiunile astea belicoase, asa ca mai bine intreb. Stie cineva daca poti evita un razboi folosind scuza jenanta ca sefa guvernului tarii tale are o deficienta mintala?”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Anterior, el i-a cerut premierului sa „puna mana pe carte” pentru ca „ne face de ras pe unde se duce”.

Asadar, mama natiunii, ajunsa prin vointa infractorilor care controleaza statul roman la ‘presedentia’ Consiliului European, si-a inceput in forta mandatul la Bruxelles cu declaratii naucitoare. Una despre negationalism (sic!) si Holocaust (care trebuie combatut), alta despre NATO (care trebuie descurajat).

Ne face de ras pe unde se duce, pe noi, pe romani (la nivel inalt, nu oricum), dupa care vine in tara si pisa ipocrit ochii prin emisiuni – ca o jigneste lumea si n-o mai scoate din ‘proasta’, ca sunt unii care vorbesc de rau tara ei iubita, ca vai, vai, vai…

Pai, iubareato de tara, ia nu mai iubi tu ia romaneasca, carnatii si mandra mustata care te-a pus premier… Mai bine iubeste limba romana. Nu-ti mai lasa balele pe drapel si pune mana pe carte daca tot iti iubesti tara si nu-ti place sa zica romanii ca esti tuta.

Dancila a comis o noua gafa, miercuri, la Bruxelles, stalcind cuvantul „negationism”. Mai mult, a spus ca va combate Holocaustul. Premierul Viorica Dancila a vorbit miercuri despre un eveniment pe care il va organiza Guvernul, la Bucuresti, pentru „sprijinirea combaterii negationalismului si a Holocaustului”.

„In luna martie 2019, vom organiza un eveniment care isi propune sa contribuie la sprijinirea combaterii negationalismului si a Holocaustului, prin reuniunea la Bucuresti a reprezentantilor celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa si nu numai, in domeniul istoriei Holocaustului”, a declarat Viorica Dancila, la Bruxelles, cu ocazia la ceremoniei oficiale dedicata Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Cuvantul „neagationalism” nu exista in limba romana, iar „Holocaust” reprezinta un termen folosit pentru a descrie uciderea a peste sase milioane de evrei in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: