„Dancila, parodie de candidat cu propaganda nociva”. Reactie de la varful Guvernului fata de intensificarea campaniei de fake-news a PSD

politica

Ionel Danca, sef al cancelariei premierului Orban, anunta ca PSD  a lansat cu trei zile inainte de alegeri „o campanie furibunda de manipulare si intoxicare cu mesaje si minciuni dintre cele mai odioase”.

„PSD duce in aceste zile o campanie furibunda de manipulare si intoxicare cu mesaje si minciuni dintre cele mai odioase asa cum romanii au mai trait-o pe vremea FSN-ului in anii ’90 sau chiar la primele alegeri organizate si fraudate de comunisti in 1947.

Nu este nimic adevarat din ceea ce spune PSD despre pensii, salarii, spitale si asa mai departe. PSD este un partid ‘fake’ in intregime, cu o ideologie falsa, cu o propaganda mincinoasa nociva si cu o parodie de candidat la alegerile prezidentiale, care se foloseste in modul cel mai josnic si cinic de fricile oamenilor.

Cu Klaus Iohannis Presedinte si cu PNL la guvernare construim scoli si spitale, crestem pensiile si salariile si puterea lor de cumparare.

Din pacate, PSD are in germenii sai de trecut comunist minciuna, manipularea si oprimarea oamenilor si a fortelor pro-democratice si pro-occidentale din societate. Din cauza acestor reziduuri comuniste, care continua sa activeze in PSD, am pierdut 50 de ani sansa la o dezvoltare democratica europeana si inca 30 de ani de tranzitie sulfuroasa care ar fi trebuit sa ne aduca astazi mult mai departe decat suntem ca societate.

Romania trebuie sa scape definitv de PSD. Acest PSD nu trebuie lasat sa-si revina. Un vot pentru Klaus Iohannis la alegerile de duminica are puterea unei lovituri de ‘knockout’ pentru PSD”, a scris Danca pe Facebook.

DNA a fost nevoita, joi, sa intervina publica pentru a demonta un nou fake news produs de PSD.

„Referitor la informatiile vehiculate in spatiul public care acrediteaza ideea ca un candidat la Presedintia Romaniei urmeaza sa fie citat la DNA, in data de 22 noiembrie 2019, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa precizeze ca toate aceste informatii sunt FALSE”, se arata intr-un comunicat al DNA.

Stirea falsa privind convocarea lui Dancila la DNA a fost lansata se stiripesurse.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: