Dancila, prabusita psihic, in prag de a izbucni in plans. Situatie neobisnuita, disperarea se citeste evident pe chipul premierului PSD

politica

Premierul Viorica Dancila participa, duminica, la ceremoniile religioase prilejuite de sarbatoarea Sfantului Ierarh Nifon, organizate de Catedrala Arhiepiscopala si Mitropolitana din Targoviste. Ea a afisat o mina extrem de neobisnuita, parea ca este la un pas sa izbucneasca in plans. 

Dancila este insotita de Rovana Plumb si Mihai Fifor, transmite Mediafax. Ea parea ca este in pragul de a se prabusi, avea o figura extrem de afectata, fiind la un pas sa izbucneasca in lacrimi.

Dancila nu a facut pana acum declaratii.

Dancila nu a mai avut nicio aparitie publica de cateva zile. Un sondaj IMAS a clasat-o pe locul sase in privinta optiunilor romanilor la alegerile prezidentiale. Este de asteptat ca Dancila sa cunoasca o noua mare umilinta si sa fie eliminata chiar de catre partid din cursa pentru Cotroceni.

Mii de persoane participa, in fiecare an, la ceremoniile religioase prilejuite de sarbatoarea Sfantului Ierarh Nifon, organizate de Catedrala Arhiepiscopala si Mitropolitana din Targoviste.

Sfantul Ierarh Nifon este primul sfant canonizat in Romania. Moastele sale au fost aduse de la Manastirea Dionisiu, din Muntele Athos in Catedrala din Targoviste in urma cu un deceniu, iar capul si mana dreapta a Sfantului Nifon se afla din 1949 in Catedrala Mitropolitana din Craiova.

Mai mult despre: ,


Comentarii: