Dancila, prezenta la Galati, a crezut ca este la Iasi: „Facem aici summitul de la Iasi. Cum ne regasim noi in declaratia de la Sibiu?” – Video

politica

Premierul Viorica Dancila l-a atacat pe presedintele Iohannis in cadrul unui miting electoral la Galati, insa ea credea ca se afla la Iasi.

„Care este rezultatul acestui summit? Cum ne regasim noi in declaratia de la Sibiu? Cum sunt reprezentate interesele romanilor. Facem aici summitul de la Iasi, scriem declaratia de la Galati. Vom sustine cu tarie ca nu mai acceptam niciodata ca parintii si si bunicii nostri sa fie umiliti, sa li se taie pensiile si salatiile. Ca nu mai acceptam niciodata ca romanii sa nu fie respectati”, a declarat Dancila pe scena mitingului de la Galati.

„Noi venim cu proiecte, altii vin cu jigniri, vin cu urlete si tipete. Romanii nu vor acest lucru”, a mai spus Dancila.

„Am venit la Iasi, am venit la Botosani, la Galati, am fost in multe locuri din tara”, a insistat Dancila, desi nu a fost prezenta la Iasi.

Aproximativ 10.000 de sateni au fost adusi din toata Moldova la Galati, desi liderii PSD anuntasera ca vor fi prezenti cel putin 30.000 de manifestanti.

In acelasi timp, sute de galateni protesteaza fata de prezenta lui Dancila si Dragnea in Galati.

Mai mult despre: ,


Comentarii: