Dancila, primele pareri despre protocoalele cu SRI. Premierul spune ce a priceput ea din aceasta situatie

news

Premierul Viorica Dancila a spus, marti, intrebata despre decescretizarea proctocoalelor intre Parchetul General si SRI, ca trebuie sa se ajunga „la un moment zero”, iar „pentru sanatatea societatii si pentru cresterea increderii in institutiile statului trebuie sa vedem tot ce se intampla”.

„Cred ca trebuie sa ajungem la un moment zero si cred ca pentru sanatatea societatii, cresterea increderii in institutiile statului trebuie sa vedem tot ce se intampla pentru a ne putea edifica cu multe lucruri care au aparut in spatiul public. Consider ca este necesar sa facem acest lucru si, dupa cum stiti eu chiar am cerut public desecretizarea”, a declarat premierul, care a participat, marti, la manifestarile organizate de Ziua Jandarmeriei.

Serviciul Roman de Informatii (SRI) a publicat, vineri, protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009. Protocolul a fost semnat in februarie 2009 de procurorul general Tiberiu Nitu si prim-adjunctul SRI Florian Coldea si a inlocuit documente similare incheiate chiar imediat dupa infiintarea de catre Guvernul Nastase a Parchetului National Anticoruptie (PNA), actuala DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: