Dancila, pusa la punct de PNL: „Presedintele Iohannis nu are ce sa dezbata cu ea, este incompetenta. Nu au subiecte comune”

politica

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan are un prim raspuns la presiunile PSD ca presedintele Iohannis sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila.  „Mi-e foarte greu sa va spun, inclusiv prin prisma mea, daca as intra intr-o dezbatere cu un om care a facut atat de mult rau Romaniei”, spune Turcan.

„Vor anunta cei din echipa de campanie exact modul in care va comunica domnia sa in ceea ce priveste sustinerea proiectelor pe urmatoarele doua saptamani. Cand vorbiti de dezbatere, inseamna ca doua persoane trebuie sa aiba subiecte comune de dezbatere. Or, ultimii ani ne-au aratat ca nu exista subiecte de dezbatere. Presedintele Klaus Iohannis a fost de partea celor multi, a romanilor, iar doamna Dancila a fost preocupata de interesele clientelei, ale persoanelor cu probleme infractionale si a comunicat foarte mult cu ei. Mi-e foarte greu sa va spun, inclusiv prin prisma mea, daca as intra intr-o dezbatere cu un om care a facut atat de mult rau Romaniei, pentru ca votul de ieri a aratat nu doar o victorie detasata si o apreciere detasata a presedintelui Iohannis, dar si un dispret enorm fata de politica pe care doamna Dancila a dus-o in fruntea PSD, impreuna cu ostirea domniei sale”, a sustinut Raluca Turcan.

„Doamna Dancila este incompetenta si a facut foarte mult rau”, a adaugat Turcan.

Viorica Dancila anuntat, luni, ca ii va trimite o scrisoare oficiala presedintelui Klaus Iohannis pentru a-i cere sa participe la o dezbatere unu la unu in campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.

„Il invit pe candidatul Klaus Iohannis la o dezbatere unu la unu, in care trebuie sa vorbim in primul rand despre ce am realizat.  Eu cred ca este important. Voi face si un demers oficial, ii voi trimite si o scrisoare. Azi-maine trimit si scrisoarea, e normal sa avem aceasta confruntare, este o obligatie pe care o avem fata de romani”, a declarat Dancila la sosirea la sediul PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: