Dancila respinge invitatia la consultari a presedintelui Iohannis: „Maine plec in Spania cu mai multi ministri”

news

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca nu va onora invitatia presedintelui Iohannis de a merge la Cotroceni pentru a discuta despre rectificarea bugetara. „Maine plec in Spania cu mai multi ministri”, a spus Dancila.

„Ma voi afla maine in vizita de lucru in Spania, unde voi avea o intalnire cu Regele Felipe”, a mentionat Dancila.

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis miercuri o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care o invita joi pentru consultari la Palatul Cotroceni, pentru „clarificarea unor aspecte care tin de rectificarea bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente si de importanta deosebita”, la aceasta intalnire fiind invitati si ministrii de resort.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, i-a transmis miercuri, 5 septembrie a.c., o scrisoare Prim-ministrului Romaniei, doamna Vasilica -Viorica Dancila, prin care o invita pentru consultari, la Palatul Cotroceni, in data de 6 septembrie a.c., ora 11:30, in temeiul dispozitiilor art. 80 si ale art. 86 din Constitutie, avand in vedere opiniile exprimate de Guvern in legatura cu necesitatea rectificarii bugetului de stat pe anul 2018. Consultarile vizeaza clarificarea unor aspecte care tin de rectificarea bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente si de importanta deosebita. La aceasta intalnire au fost invitati si ministrii de resort”, a transmis miercuri Administratia Prezidentiala.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: