Dancila s-a lamurit cate parale face Olguta: ”Am gresit ca in echipa din jurul meu nu am luat oameni corecti”

politica

Viorica Dancila si-a pus cenusa in cap, luni seara, intr-un interviu TV in legatura cu „colaboratorii” pe care i-a avut in Guvern si in campania electorala. Ea nu a dat nume, insa cel mai probabil s-a referit si la Lia Olguta Vasilescu, cea care i-a condus campania pentru alegerile prezidentiale.

”Am facut greseli. Cred ca cel mai mult am gresit atunci cand am acceptat anumite lucruri legate de perioada in care am fost pemier, atunci cand am acceptat anumiti oameni sa faca parte din echipa, cu toate ca aveau probleme de imagine, erau controversati. Nu as vrea sa dau nume, nu as vrea sa stric primavara cuiva, dar cred ca in acel moment au fost foarte multe articole care pot scoate in evidenta acest lucru”, a declarat Viorica Dancila la A7TV.

Dancila a sustinut ca din „echipa PSD” au facut parte oameni care ”au lucrat pentru propriile interese”.

”Am gresit ca in echipa din jurul meu nu am luat oameni corecti, care sa lucreze pentru tara, pentru obiectivele pe care ni le-am propus in programul de guvernare si au fost oameni care au lucrat pentru propriile lor interese. Interesul propriu a fost mai important decat anumite lucruri care trebuiau facute pentru tara si pentru oameni.

Am gresit ca am avut incredere in oameni care nu au meritat pentru ca am crezut ca toti pot fi asa cum sunt eu, ca atunci cand un om iti acorda increderea lui, nu trebuie sa dezamagesti”, a mai spus Dancila.

Imedoat dupa alegerile prezidentiale, Dancila a declarat ca a fost parasita de cei cu care a colaborat indeaproape in campania prezidentiala.

Mai mult despre: ,

Comentarii: