Dancila s-a rastit iar la presedintele Iohannis in sedinta de guvern. Pe cine vrea PSD sa impuna la Ministerul Dezvoltarii

politica

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, la Palatul Victoria, ca va inainta in cel mai scurt timp propunerile pentru portofoliile Transporturilor si Dezvoltarii Regionale, adaugand ca a luat act de intarzierea procedurii de desemnare a celor doi ministri.

„Avand in vedere ca perioada de interimat la cele doua ministere expira in aceste zile, voi inainta in cel mai scurt timp o alta propunere pentru cele doua portofolii. Nu mai avem timp de pierdut, sunt proiecte importante, atat in domeniul Transporturilor, cat si in domeniul Dezvoltarii Regionale, si cred ca avem nevoie de coordonarea unor ministri titulari. Romania are nevoie de investitii, nu de jocuri dictate de interese politice”, a declarat prim-ministrul, la inceputul sedintei de Guvern.

Liviu Dragnea i-a convocat pe poesedisti, marti, de la ora 17.00, in sedinta Comitetului Executiv pentru a stabili noi propuneri pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor.

In acest moment, pentru Ministerul Dezvoltarii ar fi favorit Dragos Benea, deputat PSD de Bacau, propunere facuta chiar de Liviu Dragnea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: