Dancila s-a speriat. Anuleaza vizita jurnalistilor la vila din Predeal invocand „dreptul la intimitate”

politica

Viorica Dancila s-a razgandit, dupa numai doua ore de la momentul in care a promis ca le va arata jurnalistilor, vineri,  vila de la Predeal. Ea spune ca anuleaza vizita pentru ca i se va incalca „dreptul la intimitate”.

”Candidatul PSD, Viorica Dancila, a facut o invitatie nominala la imobilul neterminat de la Predeal catre un reprezentant mass-media care a ridicat semne de indoiala cu privire la faptul ca locuinta domniei sale nu este finalizata in interior. In urma acestei invitatii, numerosi jurnalisti si-au exprimat dorinta de a merge la adresa respectiva pentru a realiza reportaje din interiorul locuintei.

O astfel de actiune generala ar crea inconveniente de securitate pe viitor prin expunerea casei si a interiorului sau, dar si disconfort familiei. Va rugam sa intelegeti si sa respectati acest drept la intimitate, pe care trebuie sa-l aiba orice familie, chiar si cea a oamenilor politici. De asemenea, dna Viorica Dancila nu doreste sa faca nicio discriminare fata de ceilalti jurnalisti, iar invitarea unei singure persoane nu ar fi in acord cu acest principiu.

In aceste conditii, vom pune la dispozitia tuturor reprezentantilor mass-media, in zilele urmatoare, fotografii realizate la fata locului care vor demonta informatiile conform carora casa este finalizata”, arata un comunicat al PSD.

Viorica Dancila a anuntat, joi, ca jurnalistii care doresc sa vada cum arata vila ei de la Predeal vor putea merge sa o viziteze, vineri, impreuna cu fiul ei, Victor Dancila.

„Maine, veti putea merge impreuna cu fiul meu sa va arate vila”, i-a spus Dancila unei jurnaliste care a intrebat-o de ce a spus ca vila este nefinalizata in conditiile in care imagini recente arata ca are toate dotarile.

„Azi, in conferinta de presa, doamna Dancila m-a invitat sa merg impreuna cu fiul dansei la vila de la Predeal, ca sa vad ca este in constructie, asa cum sustine ea. Ce sa vezi insa, … e si cu vila la fel precum cu ceasul acela pe care a spus ca-l aduce sa-l vada presa ca-i ieftin, ieftin, sub 5000, dar nu l-a mai adus.

Tocmai ce-a anuntat PSD-ul ca nu se mai merge la vila, ca daca merg doar io, e o discriminare fata de restul presei. Daca merge toata presa, cream disconfort familiei. Si incalcam si dreptul al intimitate.

Deci si cu vila, la fel ca si cu ceasul… pe scurt. Cei care asteptati imagini de la Predeal, mai asteptati! Ura!”, a anuntat apoi jurnalista pe Facebook.

Nu este prima data cand Viorica Dancila nu se tine de promisiune. In urma cu o saptamana le-a promis jurnalistilor ca le va arata ceasul, despre care deputatul PNL Florin Roman spunea ca valoreaza peste 20.000 de euro, dupa care s-a razgandit. „Maine o sa imi cereti sa vin cu cerceii, cu pantofii, asta e campania pe care vreti sa o faceti”, a fost justificarea lui Dancila in fata jurnalistilor.

Imagini recente cu vila lui Dancila din Predeal

Mai mult despre:


Comentarii: