Dancila s-a facut de ras la Bruxelles cu Darius Valcov. Seful Comisiei Europene a fost nevoit sa comenteze prezenta infractorului in guvernul de la Bucuresti

news

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a reactionat ironic la o intrebare pusa de un ziarist in legatura cu condamnarea la 8 ani inchisoare a lui Darius Valcov, consilier al premierului Dancila. „Gentlemanul la care va referiti nu e consilierul meu”, a spus Juncker intr-o conferinta de presa comuna la Bruxelles cu Viorica Dancila.

Intrebata la randul sau despre condamnarea lui Valcov, Viorica Dancila a spus ca isi mentine declaratiile anterioare privind prezumtia de nevinovatie a consilierului condamnat la 8 ani de inchisoare, spunand ca este vorba despre o condamnare in prima instanta.

„Dupa cate stiu eu, domnul consilier Valcov a fost condamnat nu definitiv si am spus inainte ca prezumtia de nevinovatie trebuie sa existe pana la o condamnare definitiva. E directiva europeana in acest sens, iar eu nu fac decat sa respect o directiva europeana, pe care eu, in calitate de europarlamentar, am votat-o in Parlamentul European. Daca va fi o decizie definitiva va asigur ca atitudinea mea va fi total schimbata”, a spus Dancila.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: