Dancila s-a intors cu vesti proaste de la Bruxelles pentru Dragnea. Anunt privind OUG de amnistie si gratiere

politica

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, raspunzand unei intrebari, ca exclude ca pana la finalul acestui an sa fie adoptata o ordonanta privind amnistia si gratierea. „Eu va spun ca nu se da acum nicio ordonanta (referitoare la amnistie si gratiere – n.r.)”, a declarat Dancila

„In calitate de prim-ministru nu am un act normativ care sa prevada asa ceva (amnistia si gratierea – n.r.), nu am avut o discutie, deci nu pot sa prevad… Eu cred ca… nu stiu daca se impune o discutie, deci nu pot sa stiu ce se va discuta in Comitetul Executiv”, a spus Dancila, citata de news.ro.

Intrebata daca ea considera oportuna o ordonanta pe amnistie si gratiere, Dancila a spus ca fiecare poate sa isi spuna opinia.

„Eu va spun ca nu se da acum nicio ordonanta (referitoare la amnistie si gratiere – n.r.)”, a adaugat ea.

Intrebata pana cand nu se va da, Dancila a replicat: „Pai pot sa va spun eu ce se intampla peste doi ani, peste trei ani, peste un an. Eu v-am spus ca nu am avut nicio discutie, am vazut opiniile colegilor din PSD, fiecare este liber sa-si spuna opinia, eu nu am avut nicio discutie pe acest lucru”.

„In CEx fiecare isi va spune punctul de vedere, nu pot eu sa prevad ce problema va ridica un membru al CEx-ului. Eu v-am spus ca nu am pe masa acest act normativ, nu am discutat cu nimeni despre aministie si gratiere”, a mai spus Dancila

Intrebata daca exclude ca pana la finalul acestui an sa fie adoptata o ordonanta privind aministia si gratierea, ea a afirmat: „Da”.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: