Dancila: „Sa faceti echipe de femei si sa vorbiti cu oamenii. Cer suportul femeilor din Romania. Nu cedam puterea”

politica

Viorica Dancila a facut din nou apel la calitatea de femeie pentru a le cere tuturor femeilor din Romania sa o sustina pentru functia de presedinte al Romaniei.

„Cer sprijinul tuturor femeilor din PSD. In Romania, 52% este procentul reprezentat de femei.. Cer suportul femeilor din Romania”, a declarat Dancila, vineri, la Scoala de vara a femeilor din PSD.

„Cred in fiecare roman. Multi imi spuneau ca poate este dovada de naivitate. Nu, este dovada de buna-credinta. Vom ridica orice obstacol din calea noastra, nu vom face niciun pas inapoi. Nu avem voie sa dezamagim, puterea nu se cedeaza, se castiga. Celor care cred ca pot santaja PSD, care vin cu sfaturi care cred ei ca sunt bune pentru PSD, ii sfatuiesc sa se uite in propria ograda. Stim ce avem de facut. Ne vom duce la fiecare cetatean, daca am avut un scor slab este pentru ca am neglijat acest dialog cu oamenii. Preocupati de atatea proiecte am uitat sa pastram dialogul cu oamenii”, a mai spus Dancila.

Candidatul PSD le-a cerut pesedistelor sa faca „echipe de femei” care sa vorbeasca cu femeile.

„Sa faceti echipe de femei si sa vorbiti cu oamenii, sa vorbiti cu femeile. Este pentru prima data cand putem avea presedinte o femeie”, a mai declarat Dancila.

„Am declarat razboi infractionalitatii. Am vorbit cu Nadia Comaneci, am vorbit cu micuta Picasso, vom reusi sa stopam aceste lucruri care zguduie societatea romaneasca”, a mai spus Dancila, referindu-se la cazul Caracal.

Mai mult despre:


Comentarii: