Dancila se plange ca pisica ii fura din geanta. Fostul premier PSD nu a precizat de unde a invatat pisica astfel de lucruri

politica

Fostul premier Viorica Dancila sa plans, intr-o emisiune la Kanal D, ca pisica ii fura din geanta. Dancila a fost presedinte al PSD, partidul cu cei mai multi lideri si parlamentari condamnati pentru fapte de coruptie.

„Viorica Dancila locuieste impreuna cu sotul si cu fiul ei, dar si cu animalele de companie, un catelus o pisica, Rocky si Nuf, care-i fura din geanta”, a relatat Kanal D.

„Din familie fac parte si catelul, si pisica. Intr-o familie trebuie sa existe armonie. Am calatorit mult cat am fost europarlamentar si intr-un an am facut 40 de intalniri externe cat am fost prim ministru. Pe unde am fost am luat cate o amintire. Acasa e locul unde iti gasesti liniste, iti gasesti puterea sa mergi mai departe”, a relatat Dancila in emisiunea de la Kanal D.

Dancila a preluat conducerea PSD dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. Dancial nu s-a dezis de Dragnea pana dupa alegerile prezidentiale. Inainte de alegerile parlamentare, Dancila l-a acuzat pe Dragnea ca a dat ordin din inchisoare sa nu fie pusa pe listele PSD in semn de razbunare ca nu ar fi fost de acrod cu amnistia si gratierea. Actualul presedinte al PSD, Marcel Ciolacu, a refuzat sa ii gaseasca un loc lui Dancila pe listele parlamentare, sustinand ca aceasta nu a mai fost sprijinita de PSD Teleorman.

Mai mult despre:

Comentarii: