news

Dancila si atat: „Vin zapezile si atunci putem sa ne confruntam din nou cu situatiile pe care le-am avut in iunie – iulie”

Premierul Viorica Dancila, aflata, vineri, in vizita in judetele Bacau si Neamt, a facut o serie de greseli in timpul declaratiilor de presa, dar si in discutiile avute cu oficialii Administratiei Nationale ”Apele Romane”. In timp ce inspecta lucrarile la obiective de aparare impotriva inundatiilor, Dancila a spus, printre altele: ”Ne-am trezit dintr-o data cu tara cu mii de calamitati, cu multe aluviuni si cu multe probleme create datorita intemperiilor vremii”.

Viorica Dancila face, vineri, o vizita la obiective de aparare impotriva inundatiilor din judetele Bacau si Neamt.

In discutiile avute cu oficiali locali si cu reprezentanti ai Administratiei Nationale ”Apele Romane”, Dancila a vrut sa sublinieze importanta lucrarilor la cursurile de apa.

”Vrem sa mergem pe prevenire, si mai putin pe inlaturarea calamitatilor, a dezastrelor produse de calamitati si, de aceea, trebuie sa luam in calcul toti acesti factori si sa incercam incet, incet si prin metode legislative, si prin investitii sa punem la punct tot acest sistem. (…) Ne-am trezit dintr-o data cu tara cu mii de calamitati, cu multe aluviuni si cu multe probleme create datorita intemperiilor vremii”, a spus Viorica Dancila, citata de news.ro.

Pe durata vizitei, aceasta a mai spus ”calamitatile au provocat atatea dezastre”, dar si ”sa nu uitam, dupa decembrie, vremea nu stim cum va fi”.

”Sa nu uitam, dupa decembrie vremea nu stim cum va fi, in fiecare an a fost vremea foarte capricioasa, vin zapezile si atunci putem sa ne confruntam din nou cu situatiile pe care le-am avut in iunie – iulie”, a mai spus premierul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Suedia, „la un nivel de teroare de patru din cinci”. 100.000 de vizitatori, la Malmo, pentru Eurovision

Suedia se pregateste pentru Eurovision cu masuri de securitate sporite. Tara se afla deja in…

6 minute ago

Turist din Cluj, agresat de o soferita, la Constanta. Cei doi se sicanasera anterior in trafic – VIDEO

Un turist din Cluj a fost agresat de o femeie intr-o parcare din Constanta. Scandalul ar…

9 minute ago

Lumina Sfanta este adusa de la Ierusalim si va fi trimisa eparhiilor din tara. La ora 19.00, aceasta va fi primita si la Catedrala Patriarhala

Sfanta Lumina va fi adusa de la Ierusalim, astazi, de Superiorul Asezamintelor Patriarhiei Romane la…

O oră ago

Premiera in fotbalul profesionist german: o echipa din Bundesliga va avea o femeie antrenor

Clubul bavarez de fotbal Ingolstadt a numit prima femeie antrenor din Germania in fotbalul profesionist…

4 ore ago

Cum va fi vremea de Paste? Vreme calda, dar cer inorat si ploi izolate

In zilele care vor urma, in anumite regiuni ale tarii, mai ales in prima zi…

5 ore ago