Dancila si Carmen Dan s-au ajuns, au uitat de unde au pornit. Cele doua au tras chiulul de la cea mai importanta sarbatoare a orasului Videle

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a povestit, intr-o postare pe contul sau de socializare, ca a fost vineri la Videle, in judetul Telorman, cu ocazia zilelor orasului si, cu toate ca multi l-au sfatuit sa nu mearga pentru ca este “fieful” lui Dragnea, Dancila si Carmen Dan, spune ca a fost primit foarte bine si „nu prea” a vazut lideri PSD acolo.

“Unde credeti ca am fost astazi? Tocmai in Videle, judetul Teleorman. Cu ocazia zilelor orasului, care aniverseaza 50 de ani de la infiintare. Multi m-au sfatuit sa nu ma duc, ca este fieful lui Dragnea, Dancila si Carmen Dan, ca este posibil sa fiu intampinat cu ostilitate, ca o sa fie plin de pesedisti. M-am dus totusi si, ce sa vezi? Oamenii m-au primit foarte bine, nu prea am vazut picior de lider PSD. Si, mai ales, am remarcat ca nu au catadicsit sa onoreze locuitorii din Videle cu augusta lor prezenta, desi orasul implineste o varsta rotunda”, a povestit Ludovic Orban pe contul sau de Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, si premierul Viorica Dancila sunt din Videle, judetul Teleorman.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: