Dancila si-l pune in cap pe Oprisan, nu-l vrea presedinte executiv. Ce echipa are pentru conducerea partidului

politica

Premierul Viorica Dancila ii sustine pe Daniel Suciu, lider al deputatilor PSD, pentru functia de presedinte executiv al partidului si pe Marius Dunca, fost ministru al Tineretului, pentru cea de secretar general PSD, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Social democratii se afla, la ora transmiterii stirii, in sedinta informala la Neptun.

Potrivit surselor citat, premierul Viorica Dancila ii sustine pe Daniel Suciu in functia de presedinte executiv al formatiunii si pe Marius Dunca pentru functia de secretar general al PSD. Functia de presedinte executiv era vizata si de Marian Oprisan. De asemenea, PSD Olt ii cere lui Paul Stanescu sa candideze pentreu aceasta pozitie.

Printre doritorii functiei de presedinte executiv ar mai fi Ecaterina Andronescu si Titus Corlatean au precizat anterior surse din partid.

Codrin Stefanescu si-a anuntat, vineri, pe Facebook, candidatura la functia de secretar general al PSD, la congresul de la sfarsitul lunii iunie, el fiind sustinut de organizatia PSD Sector 1.

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri seara, inainte de sedinta informala de la Neptun, ca nu s-a pus in discutie remanierea guvernamentala, motiv pentru care nu poate da detalii. Dancila sustine ca dupa congresul din weekendul viitor trebuie facuta o analiza si in organizatiile locale.

La intalnirea de la Neptun este posibil sa se discute inclusiv despre prezindetiabilul PSD. Viorica Dancila afirma ca inca nu au inceput sondajele pentru desemnarea acestuia.

„Daca Eugen Teodorovici vrea sa candideze la prezidentiale, nimeni nu ii ingradeste dreptul. Nu le-am inceput sondajele pentru ca vrem sa vedem candidatii”, a declarat vineri premierul.

Mai mult despre: ,

Comentarii: