Dancila si Orlando, fotografiati in avion: „Au pus avionul sa-i astepte 30 de minute la Bucuresti”

politica

Senarorul PNL Florin Citu ii acuza pe premierul Viorica Dancila si pe ministrul de Finante, Eugen Orlando Teodorovici, ca ”au pus avionul sa-i astepte 30 de minute la Bucuresti”.

Cei doi au ajuns deja la Londra dupa ce au calatorit la business class, dezvaluie Citu, care publica si o fotografie cu cei doi in avion.

Citu acertizeaza ca va solicita Curtii de Conturi sa afle daca aceasta calatorie a fost platita din fonduri publice.

”Orice cheltuiala de la buget pentru aceasta calatorie inseamna deturnare de fonduri si se pedepseste cu inchisoarea. Viorica, ai grija mare. Curtea de Conturi tace acum dar nu va mai tacea in cateva saptamani. Garantez. Inca un aspect. Biroul Permanent al Senatului a aprobat ca in aceasta vizita privata sa mearga si vicepresedintele senatului de la PSD, Valeca. Maine voi cere BP din Senat sa nu plateasca niciun leu pentru domnul Valeca avand in vedere caracterul privat al acestei calatorii”, a scris Citu pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a precizat sambata ca in cadrul vizitei pe care o va efectua in Statele Unite ale Americii saptamana viitoare va avea o intrevedere cu vicepresedintele Mike Pence si va participa la o reuniune privind combaterea terorismului.

„Pentru noi, parteneriatul strategic cu SUA reprezinta o prioritate, avand in vedere ca SUA este partenerul strategic care ne asigura securitate. Cred ca este timpul sa fim mult mai pragmatici si sa punem in practica proiectele comune pe care le avem cu SUA. De aceea, vom semna un memorandum pe Energie, vom avea intalniri cu oamenii de afaceri, cu companii puternice din SUA, unde vom vorbi despre situatia din Romania, vom avea intalniri cu membri ai Departamentului de Stat, dar si intalniri pe care le vom avea cu comunitatea romanilor din SUA si, bineinteles, cu vicepresedintele SUA, Mike Pence”, a declarat premierul la Alba Iulia.

Viorica Dancila a adaugat faptul ca va avea intalniri si cu secretarul general adjunct al ONU si va participa la o reuniune privind combaterea terorismului, alaturi de regele Iordaniei si presedintele Frantei.

Mai mult despre:

Comentarii: