politica

Dancila si Tariceanu se duc spasiti la Cotroceni dupa criticile presedintelui Iohannis. Cine mai face parte din delegatiile PSD si ALDE

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu anunta ca vor participa, miercuri, la consultarile de la Cotroceni initiate de presedintele Iohannis cu privire la modificarea Constitutiei.

Delegatia PSD care va participa miercuri la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis va fi condusa de premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al partidului.

Potrivit Biroului de presa al PSD, din delegatie vor mai face parte Paul Stanescu, presedintele executiv interimar al partidului, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, Mihai Fifor, presedintele Consiliului National al PSD, si Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice.

„ALDE va participa miercuri, la ora 12,00, la consultarile de la Palatul Cotroceni. Delegatia ALDE va fi condusa de presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu. Din delegatie vor face parte secretarul general Daniel Chitoiu, vicepresedintele Gratiela Gavrilescu, deputatul Varujan Vosganian si senatorul Ionut Sibinescu”, a informat ALDE.

Consultarile au inceput marti cu delegatiile PNL, USR si UDMR si vor continua miercuri cu reprezentantii PMP, ALDE, grupului parlamentar PRO Europa, grupului parlamentar al minoritatilor nationale si Partidului Social Democrat.

Iohannis a criticat dur, zilele acestea, atat adoptarea OUG privind alegerea directa a presedintilor de CJ cat si refuzul senatorilor PSD si ALDE de a permite anchetarea de catre DNA a lui Calin Popescu Tariceanu. „Jalnic, jalnic, rusinos”, a spus Iohannis despre cazul Tariceanu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

8 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

10 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

10 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

10 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

10 ore ago