Dancila, situatii penibile in cascada la intalnirea cu Juncker. Discutiile au avut loc pe hol, scara rulanta e stricata

news

Jurnalistul Ovidiu Vanghele a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine din cadrul intalnirii pe care premierul Dancila a avut-o pe Aeroportul Baneasa cu seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. El dezvaluie cateva situatii extrem de penibile care au avut loc in timpul acelei intalniri.

„Am gasit pe prag la Varcolacov aceasta poza de la intalnirea lui Juncker cu tanti Vio. Langa poza era si un protocol in care se spunea ca:

1. In stanga rusinii nationale a Romaniei sta o doamna translator, dovada ca asta nu parleste nicio limba straina. Vorba lu’ taica-miu, tace ca un ilegalist a noastra, daca in fata ei sta un interlocutor care vorbeste alta limba si ea nu are interpret;

2. Din suita lu’ tanti Vio a noastra nu a facut parte ministrul de Externe, cunoscut drept “Ele Mele”, ci o doamna secretar de stat pe nume Pastarnac, apropiata Rodicai Viorica;

3. Intalnirea a avut loc in holul mare al aeroportului, mai intr-o parte, asa. S-au constatat pasageri de chartere care treceau pe langa masa la care s-a purtat discutia oficiala, in drumul lor grabit spre control si imbarcare in cursele private. Cum asa?, veti intreba. Nu are aeroportul un salon oficial? Ba are, dar e la etaj, iar scara rulanta e stricata de ceva timp, iar Juncker, probabil ca sa para credibil in sceneta cu sciatica, nu urca pe scari. Totusi, mai bine ca intalnirea n-a avut loc cu o zi inainte: masuta si scaunele “oficiale” erau inconjurate de mobilier, arata groaznic scena;

4. Guvernul a mintit cand a anuntat ca tanti Vio va avea discutii cu Jucker pe aeroport, tot ce se stia despre aceasta intalnire a fost prezentat sub titulatura de “primire oficiala”. Nici nu prea avea cum, fusese invitata la un eveniment oficial gazduit de o alta entitate a statului roman, Presedintia.

5. Zburatorul care m-a dus la prag la Varcolacov mi-a spus ca, la sosirea lui Juncker la Bucuresti, SPP-ul a sunat la turn sa ceara sa mai tina avionul in aer, stiind ca a noastra intarzie. Nu s-a putut, avionul deja isi incepuse coborarea. Totusi, s-a tras de timp, s-a mai dat o tura de scuar in fata aeroportului (am vazut la tv), s-a nins, s-a astea, da’ a noastra nu a ajuns. Povestea spune ca s-au intersectat cei doi – oficialul si nimeni a noastra – pe la Fantana Miorita.

Intrebarea e urmatoarea: de unde stiu mincinosii mizerabili de la #motanieni ca a noastra a plecat de la Guv la 17.30 (1) direct catre intalnirea cu Juncker (2)? Ah, propaganda mincinoasa? Aud?!

In rest, ramane cum am stabilit: sintem condusi de aceasta Coana Chirita pe care un #pungas se incapataneaza s-o tina in capu’ la stat”, a scris Vanghele pe Facebook.

Dancila a fost protagonista unui nou episod penibil, la inceputul acestei saptamani, intarziind la intalnirea pe care trebuia sa o aiba cu seful Comisiei Europene la sosirea acestuia pe Aeroportul Baneasa. Juncker a plecat fara sa o astepte, astfel incat Dancila s-a intalnit cu el a doua zi, dupa ce l-a asteptat mai bine de o ora pe acelasi aeroport. Guvernul si propaganda PSD au dat vina pe SPP pentru acest nou incident in care a fost implicat premierul.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: