Dancila, speriata de moarte ca vine 10 august. Vaicareli in sedinta CEX: „Am fost lasata singura”

politica

Presedintele PSD, Viorica Dancila, si-a manifestat temerea, in cadrul CEX de luni, ca vor urma un nou protest masiv in data de 10 august, la un an de la represiunea ordonata de Liviu Dragnea si Carmen Dan. Dancila a plecat dupa sedinta CEX pe o usa laterala, fara a face nicio declaratie.

Surse din PSD au declarat pentru HotNews.ro ca Viorica Dancila le-ar fi reprosat liderilor PSD ca au lasat-o singura si nu au reactionat public in cazul tragediei de la Caracal.  Pesedistii au cerut lamuriri si au intrebat-o pe Dancila in sedinta CEX de ce nu a iesit public ministrul de Interne sa prezinte raportul in cazul situatiei de la Caracal. In replica, premierul le-a spus acestora ca raportul va fi discutat in CSAT si abia apoi va fi prezentat public.

Presedintele comisiei de Aparare, Dorel Caprar, i-ar fi informat pe liderii PSD despre discutiile cu reprezentantii STS si inregistrarile audio pe care acestia le-au prezentat la comisia de specialitate din Parlament.

Din sala, un lider PSD ar fi invocat faptul ca tragedia de la Caracal ar fi fost orchestrata de servicii ca sa distruga partidul. Premierul ar fi intervenit spunand ca opozitia si Iohannis incearca sa profite electoral de aceasta situatie. „Se incearca ca partidul sa fie scos vinovat in cazul tragediei de la Caracal si sa se mentina valul de ura la adresa PSD. Trebuie sa ne asteptam la proteste noi pentru data de 10 august” ar fi spus Viorica Dancila in sedinta CEX, potrivit surselor citate.

Totodata, presedintele PSD le-ar fi reprosat colegilor ca au lasat-o singura si ca nu a intervenit public niciun pesedist in scandalul de la Caracal. „Am simtit in zilele astea ca nu suntem o echipa”, le-ar fi spus Dancila.

Premierul ar fi spus ca USR-ul a gestionat foarte bine politic situatia si ca a speculat momentul iesind cu declaratii la finalul sedintei comisiei de Aparare din Parlament in timp ce PSD nu a avut nicio reactie.

De precizat este ca la finalul sedintei CEX, Viorica Dancila nu a facut declaratii de presa si a evitat jurnalistii urcand in masina de serviciu care a iesit printr-o iesire laterala a cladirii PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: