Dancila, teapa pe filiera SIE. Melescanu va trada si PSD imediat dupa ce va fi instalat in fruntea Senatului

politica

Viorica Dancila a anuntat, luni, plina de satisfactie, ca PSD il va sustine pentru functia de presedinte al Senatului pe Teodor Melescanu. Insa este foarte probabil ca Melescanu sa o tradeze si pe Dancila, la fel cum procedeaza acum cu Melescanu.

”Am avut o discutie cu domnul Melescanu legat de sefia Senatului, i-am facut aceasta propunere, domnul Melescanu a acceptat in ideea ca dansul nu e de acord cu Pro Romania, cu coalitia ALDE cu Pro Romania si am inteles ca sustine Guvernul”, a declarat, luni, presedintele PSD, Viorica Dancila.

Este putin probabil ca in realitate Teodor Melescanu sa aiba vreo problema cu Pro Romania. Mai mult decat atat, este de asteptat ca Melescanu sa faca jocurile lui Victor Ponta imediat ce va fi instalat in functie, nu pe ale Vioricai Dancila. Sefa PSD a uitat ca unul dintre consilierii lui Victor Ponta este Silviu Predoiu, fost director adjunct al Serviciului de Informatii Externe. Predoiu a ocupat aceasta functie si in momentul in care Melescanu a fost director al SIE, cei doi intelegandu-se foarte bine la varful SIE.

„Da, am doi consilieri. Unul este domnul Ioan Rus, consilier pe dezvoltare economica, iar celalalt este Silviu Predoiu, consilier pe siguranta nationala”, a confirmat Victor Ponta pentru Capital in decembrie 2018.

Mai mult despre: ,

Comentarii: