Dancila, tipete in Parlament: „Mai usor cu amenintarile. Ne vom vedea la urmatoarele alegeri”

politica

Premierul Viorica Dancila a reactionat virulent, in timpul dezbaterii la motiunea de cenzura, dupa ce Raluca Turcan (PNL) a spus ca sunt „cel putin doi membri ai guvernului care ar trebuie sa se afle acum in acelasi loc cu stapanul acestei guvernari”, Liviu Dragnea.

„Mai usor cu amenintarile, stimata doamna. Stiu ca puteti sa va dati doctoratul in plangeri penale. O sa faceti plangeri penale impotrva tuturor celor care nu v-au votat pentru ca nu inspirati incredere? Aceasta este metoda pe care vreti sa o folositi? Cine nu este de acord cu mine este impotriva mea si ii fac pangere penala?

Cum reprezentati aceasta tara, cu plangeri penale impotriva premierului dintr-o tara aflata intr-un parteneriat strategic. Oamenii nu apreciaza ura, nu apreciaza jignirile.

Ati devenit mult prea devreme aroganti, ne vom vedea la urmatoarele alegeri si vom vedea daca veti vorbi in acelasi mod”, a spus Dancila de la tribuna Parlamentului.

Deputatul PNL Raluca Turcan a anuntat, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, ca sunt „cel putin doi membri ai guvernului care ar trebuie sa se afle acum in acelasi loc cu stapanul acestei guvernari”, Liviu Dragnea.

„A fost un vot impotriva coruptiei politice, impotriva incompetentei si impotriva actiunilor de politie politica derulate de guvernul Dancila.

Nu incercati sa va derobati de responsabilitate. Sa va prezentati drept un guvern apretat care n-are nicio treaba cu ce s-a intamplat pana acum. Sunteti guvernul incompetent si nedemocratic aservit lui Liviu Dragnea si cel putin doi membri ai guvernului ar trebuie sa se afle acum in acelasi loc cu stapanul acestei guvernari”, a spus Turcan despre votul din 26 mai.

Mai mult despre: ,

Comentarii: