Dancila a trantit o noua gafa monumentala, chiar la Bruxelles. Vorbind despre jandarmerita batuta, premierul a dat iar dovada de analfabetism

politica

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa, in timpul intalnirii cu grupul socialistilor europeni de la Bruxelles.

Aflata la Bruxelles, unde are intalniri cu grupurile politice din Parlamentul European, Dancila a declarat, miercuri, la sedinta cu grupul S&D (socialistii europeni – familia politica a PSD), vorbind despre protestul din 10 august, ca femeia jandarm a fost batuta cu bestialitate de protestanti, dezvaluie europarlamentarul Catalin Ivan, cel care i-a si atras atentia asupra greselii.

„Tocmai am aflat de la Viorica Dancila, in plenul Grupului S&D, ca jandarmerita a fost batuta cu bestialitate de protestanti. Sper ca traducatorii au inteles ca este vorba de protestatari. Sa nu intram intr-un conflict religios”, scrie Catalin Ivan pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila se afla miercuri in cea de a doua zi a vizitei sale de lucru la Bruxelles, unde are intalniri cu grupurile politice din Parlamentul European. Marti, liderul grupului PPE, Manfred Weber, a transmis, dupa intrevederea cu premierul roman, ca este extrem de ingrijorat de situatia din Romania si ca a intrebat-o pe Dancila despre coruptie si despre independenta justitiei, el aratand ca Romania face pasi inapoi in ceea ce priveste lupta anticoruptie. „Nu vom negocia in ceea ce priveste statul de drept”, a afirmat Manfred Weber.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: