Dancila, ultimul circ. A aparut cu Biblia, sugerand ca Iohannis nu crede in Dumnezeu – Video

politica

Viorica Dancila isi incheie campania cu un nou spectacol de prost gust. Ea a aparut pe o scena, la Palatul Parlamentului, pe care se afla si un pupitru cu numele lui Klaus Iohannis, dupa care a spus ca are trei daruri pentru acesta.

„Observam ca domnul Iohannis este absent, asa cum a fost absent in cei cinci ani de mandat la Cotroceni. Atitudinea contracandidatului este dezamagitoare. Daca ar fi fost aici i-as fi facut domnului Iohannis trei daruri: primul, tricolorul Romaniei, pentru ca un presedinte trebuie sa aiba tricolorul in suflet ca sa fie un bun roman si ca sa-si apere tara.

Al doilea dar, Constitutia Romaniei – este legea fundamentala pe care trebuie sa o respectam toti si pe care Klaus Iohannis a calcat-o in picioare,

Al treilea dar este Biblia. Pentru ca un om care crede in Dumnezeu este un om bun, un om care nu invrajbeste,un om care nu aduce ura si dezbinare. Un om cu credinta in Dumnezeu este cel care aduna oamenii, care ii uneste, care aduce in spatiul public echilibru si consens”, a declarat Dancila.

Dancila a plecat de pe scena fara sa mai raspunda la intrebarile jurnalistilor.

La Palatul Parlamentului au fost amplasate doua pupitre in spatele carora scrie numele candidatilor, respectiv Viorica Dancila si Klaus Iohannis.

O sceneta similara a avut loc si acum cinci ani, in studioul Antena 3, la emisiunea lui Gadea, cand Iohannis a refuzat sa vina la o „dezbatere” cu Victor Ponta. „In platou a existat si un scaun gol cu numele lui Klaus Iohannis, iar moderatorul si premierul nu au ezitat sa-i puna intrebari transante ‘scaunului Iohannis’”, scria atunci hotnews.ro.

Mai mult despre:


Comentarii: