Dancila, umilita in fata a sute de studenti de primarul Ploiestiului: „Sunt sigur ca nu veti avea probleme cu gramatica si cu topica limbii romane”

politica

Moment jenant pentru premierul Viorica Dancila la ceremonia de deschidere a anului universitar la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti. Primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, a ironizat frecventele greseli gramaticale din discursul Vioricai Dancila.

„Sunt sigur, foarte sigur, ca veti deveni buni profesionisti, ca nu veti avea probleme cu gramatica si cu topica limbii romane si va urez un an universitar cat mai bun. Mult succes!”, le-a transmis Adrian Dobre studentilor, in timp ce Viorica Dancila il asculta din primul rand. Studentii au aplaudat.

De asemenea, primarul a vorbit si despre „competenta si meritocratie”.

“Dragi studenti, nu uitati, voi sunteti cei care puteti duce prestigiul acestei universitati mai departe si, totodata, emblema de peste 100 de ani a municipiului Ploiesti, ca un oras unde industria petroliera s-a dezvoltat. Mi-as dori foarte mult ca voi sa va implicati, prin idei, in tot ceea ce inseamna dezvoltarea comunitatii ploiestene, in tot ceea ce inseamna dezvoltarea comunitatii prahovene si, in aceeasi masura, puteti sa il luati ca pe un sfat, sa va pregatiti foarte bine!

Nu uitati ca astfel va puteti dezvolta profesia, nu uitati ca astfel puteti sa dezvoltati comunitatea ploiesteana, prahoveana sau cea romaneasca. Si totodata, atunci cand va pregatiti bine, puteti sa dezvoltati aceasta tara pentru ca noi, astazi, avem nevoie de competenta si de meritocratie. Nu uitati lucrul acesta niciodata! Este nevoie de lucrul acesta pentru a putea duce aceasta tara mai departe.

Sunt sigur, foarte sigur, ca veti deveni buni profesionisti, ca nu veti avea probleme cu gramatica si cu topica limbii romane si va urez un an universitar cat mai bun. Mult succes!”

Adrian Florin Dobre face parte din PNL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: