Dancila valideaza teoriile pastilatilor din PSD privind fraudarea alegerilor din 26 mai: „Nu gasim o explicatie la multe intrebari”

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna trebuie sa existe „o alta alternativa” la sistemul informatic gestionat de STS folosit la europarlamentare si, de asemenea, sa existe o numaratoare paralela.

„Dupa cum stiti, exista o comisie parlamentara care va analiza acest lucru. Este adevarat, am vazut ca in spatiul public au aparut multe semne de intrebare, multe dintre ele la care nu gasim o explicatie, ceea ce va conduce la analiza acestui lucru si cred eu ca pentru a nu exista suspiciuni la alegerile prezidentiale trebuie sa avem o alta alternativa”, a afirmat Dancila, la DC News, intrebata daca softul pentru alegerile prezidentiale va fi derulat tot de Serviciul de Telecomunicatii Speciale, asa cum s-a intamplat la scrutinul pentru Parlamentul European din 26 mai.

Ea a adaugat ca la alegerile prezidentiale va exista „in mod sigur” si numaratoare paralela. „Atunci cand exista numaratoarea paralela poti sa demonstrezi anumite lucruri care ti se par incorecte”, a explicat prim-ministrul.

Mai mult despre:

Comentarii: