politica

Daniel Chitoiu (ALDE), accident mortal, un pensionar de 82 de ani a murit. Sunt inca doi raniti

Fostul ministru Daniel Chitoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat joi in accidentul rutier petrecut pe DN 7 Pitesti – Ramnicu Valcea, in zona localitatii Zamfiresti din judetul Arges, au confirmat, pentru Agerpres, surse din randul anchetatorilor.

IPJ Arges a precizat ca in evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme, dintre care unul condus de un barbat de 82 de ani, din Pitesti, care se deplasa pe directia Pitesti – Ramnicu Valcea, si un autoturism condus din sens opus de un barbat de 52 de ani, din Bucuresti.

In urma coliziunii dintre cele doua autoturisme a rezultat decesul barbatului de 82 de ani si ranirea grava a pasagerei dreapta fata din acelasi autoturism. O alta femeie a fost ranita, fiind ranit si Chitoiu.

Celalalt conducator auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Arges.

„Politistii Serviciului Rutier Arges desfasoara cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care evenimentul s-a produs, urmand ca mecanismul si cauzele producerii lui sa fie stabilite in urma expertizelor. In cauza a fost intocmit dosar penal, conform art. 192 si 196 din Codul Penal”, arata IPJ Arges.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informase anterior ca traficul rutier este intrerupt pe DN 7 Pitesti – Ramnicu Valcea, in zona localitatii Zamfiresti din judetul Arges, dupa ce a avut loc o coliziune frontala intre doua autoturisme, pe fondul patrunderii pe sensul opus.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

America va avea un nou 6 ianuarie? Donald Trump si aliatii sai se pregatesc deja sa conteste o eventuala infrangere la alegerile din noiembrie

Donald Trump si aliatii sai pregatesc terenul pentru a contesta o eventuala infrangere in noiembrie,…

6 minute ago

Directorul uneia dintre cele mai temute inchisori din Columbia, asasinat dupa ce fusese amenintat cu moartea de catre detinuti

Directorul inchisorii La Modelo, una dintre principalele unitati penitenciare din Columbia, a fost asasinat joi…

20 de minute ago

Traficant de droguri roman, arestat in Spania, odata cu „cea mai mare captura de metamfetamina din istoria tarii”

Politia spaniola a declarat joi ca a confiscat 1,8 tone de metamfetamina de cristal pe…

36 de minute ago

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

O oră ago