Daniel Craig a primit Ordinul Sfantul Mihail si Sfantul Gheorghe in grad de companion, aceeasi decoratie ca James Bond

life

Actorul britanic Daniel Craig, care a jucat rolul lui James Bond timp de cincisprezece ani, a primit, marti, din mainile Printesei Anne, sora regelui Charles al III-lea, Ordinul Sfantul Mihail si Sfantul Gheorghe in grad de companion, o onoare rara pe care si autorul Ian Fleming i-a acordat-o agentului sau secret, potrivit Le Figaro.

„Te asteptam…”, a fost postat pe contul oficial de Twitter al familiei regale, preluand una dintre cele mai cunoscute replici. O fotografie il arata pe Daniel Craig inclinandu-se si zambind in fata Printesei Anne, in timpul ceremoniei de la Castelul Windsor. Aceasta decoratie a fost acordata actorului „in semn de recunoastere a contributiei sale exceptionale la cinema si teatru”.

Legaturile dintre familia regala si James Bond dateaza de multi ani. In 2012, pentru a promova Jocurile Olimpice de la Londra, Regina Elisabeta a II-a a filmat un videoclip plin de umor in care James Bond, interpretat de Daniel Craig, a venit sa o ia de la Buckingham. Videoclipul a sugerat ca Regina, pe atunci in varsta de 86 de ani, s-a urcat intr-un elicopter si s-a parasutat, impreuna cu 007, deasupra Stadionului Olimpic.

„Nu e vreme de murit”, care a avut un succes urias, a marcat ultimul James Bond pentru Daniel Craig.

Cand a avut loc lansarea filmului, Marina Regala Britanica l-a numit pe actor comandant de onoare, cu acelasi rang ca si personajul sau.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: