Daniel Fenechiu si alti doi senatori PNL, suspectati de tradare in favoarea PSD. Au facut blaturi cu Liviu Dragnea pe legile justitiei

politica

Daniel Fenechiu, senator PNL.

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu anunta ca senatorii PNL Daniel Fenechiu, Alina Gorghiu si Ioan Cupsa sunt suspectati ca au facut blaturi cu PSD. Toti trei sunt membri ai Comisiei Juridice.

Dogioiu afirma ca senatorul PNL Florin Citu chiar a angajat doi avocati „ca sa desluseasca blaturile cu PSD ale senatorilor din comisia juridica, Fenechiu, Gorghiu, Cupsa”.

„Adevar graieste Alice Draghici: ‘eu nu inteleg de ce Daniel Fenechiu nu e in PSD? E prieten cu noi’. Asa e! A fost si la ziua lui Tariceanu, a calificat drept o aberatie cererea lui Kovesi la CEDO, cerere de-abia admisa in principiu la Strasbourg. E din filmul lor.

Am auzit ca seful senatorilor liberali, Florin Citu, si-a angajat doi avocati ca sa desluseasca blaturile cu PSD ale senatorilor din comisia juridica, Fenechiu, Gorghiu, Cupsa”, a scris Ioana Ene Dogioiu pe Facebook.

Alina Gorghiu si Daniel Fenechiu au participat miercuri la petrecerea organizata de Calin Popescu Tariceanu cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza televiziunile de stiri. Evenimentul a avut loc la restaurantul ”Diesel”, din Capitala.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: