Daniel Funeriu rupe tacerea, este extrem de REVOLTAT: „Ce mai vreti de la sufletul meu? Nu profitati de politetea mea”

politica

Fost ministru al Educatiei in GUvernul Boc, Daniel Funeriu a postat pe Faceboo un mesaj foarte dur adresat celor care continua sa ii seara parerea despre sistemul de invatamant din Romania.

Funeriu enumera proiectele pe care le-a dus la indeplinire si cere sa fie lasat in pace. „Chiar am lucruri importante de facut”, spune Funeriu.

„Imi suna insistent telefonul sa comentez: a) ilegalitatea scolilor doctorale b) ilegalitatile lu’ Andromesxu c) homeschooling d) invatamant dual. Nu am a spune decat atat: ELI v-am facut, la CERN v-am aderat, bac cinstit v-am dat, cruciada antiplagiat am facut, invatamant dual am infiintat, universitati private au falimentat, academiilor mafiote le-am luat finantarea, Scoala Altfel v-am facut, clasa pregatitoare v-am facut, rezultatele la PISA le-am crescut, universitatile au fost clasificate, lege a educatiei moderna v-am dat, cercetatori valorosi am promovat si 20 de noi institute misto v-am facut.

Noh, acum ce mai vreti de la sufletul meu? De ce exact nu sunteti fericiti ci cei pe care i-ati pus dupa? Really, apreciati postarile mele despre verzi si uscate, dar nu profitati de politetea mea pentru a ma replonja in porcaria numita politica romaneasca. Destul sunt exasperat ca nu ati inteles momentul in 2011, cand chiar puteati face ceva pentru copiii vostri. Apreciati eventual ca actualul ministru are mintea destupata si sperati ca „Romania Educata” sa va duca in 2018 unde eram in 2012, ca altfel… Really, chiar am lucruri importante de facut”, a scris Funeriu pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: