Daniel Ghita, candidat PSD: „Masca scade imunitatea. Daca scade imunitatea, rata mortalitatii este mai mare”

politica

Numarul 1 pe lista PSD Ilfov pentru Camera Deputatilor, Daniel Ghita, sustine ca purtarea mastii de protectie „scade imunitatea”, astfel incat va creste numarul decesekor provocate de coronavirus. Seful PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut recent lui Klaus Iohannis sa semneze un „Pact pentru Sanatate”.

Ghita a fost impus pe listele PSD Ilfov de cuplul Gabriela Firea-Costel Pandele. Ghita a mai candidat si in 2016 petru Parlament pe listele partidului lui Sebastian Ghita, PRU.

Iata cateva dintre declaratiile scandaloase ale lui Daniel Ghita din perioada recenta:

„Daca scade imunitatea, rata mortalitatii este mai mare. Purtand masca, asta se intampla: scade imunitatea!”

„Ne este interzis sa mergem la biserica, ca altfel murim. Este un plan diabolic de dezumanizare! Romania nu mai are barbati, doar fatalai?”

„Nu mai vreau sa vad «sclavii» lui Werner von Sparanghel!”

„Tot fratele doamnei #GabrielaFirea raman! Nu mai vreau GuWerner!”

„Nu votati USRI si neomarxismul de la PNL!”

„Suspendati Presedintele Romaniei! Dosar penal pentru Inalta Tradare!”

„Avem parinti si copiii, nu-i pot lasa pe mana PeNeLe.”

„Carol I n-a iubit poporul roman. Exact identic ca acum Klaus Iohanis.”

„La Timisoara, alegerile au fost fraudate! Nu cred ca au ales USR!”

„La 10 August ati facut drama.”

„Peluzele Steaua si Dinamo ar trebui sa se uneasca si sa va invete o lectie, lasilor!”

„Iohanis va chema: «Iesiti la vot, iesiti sa muriti, sclavilor!». Acum va tinem in casa, sa muriti.”

„Gata cu strainii, care vin sa comande in tara noastra!”

„Nu suntem retarzi, javrelor! Sa se refaca alegerile in Bucuresti!”

Marcel Ciolacu a cerut acum doua zile semnarea unui „Pact pentru sanatate” ca urmare a noului record de imbolnaviri cu coronavirus in conditiile in care ii promoveaza pe listele PSD pe deputatii Adrian Solomon si Irinel Stativa, cei care au facut scandal intr-o saormerie pentru ca li s-a cerut sa poarte masca de protectie. De altfel, insusi Ciolacu a fost fotografiat sambata in seara intr-un restaurant fara a respecta normele de protectie sanitara.

„S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! Romania nu-si mai permite un presedinte care, in permanenta, sa divizeze societatea, sa imparta romanii in buni si rai, in penelistii buni si restul, toti ceilalti, rai si vinovati!

Iohannis trebuie sa renunte la aura de ‘Otto cel Mare’ si sa cheme URGENT toate partidele la consultari, alaturi de cei mai buni specialisti pe sanatate pe care ii are Romania.

Este nevoie rapid de un PACT PENTRU SANATATE, pe care toate partidele sa si-l asume ferm. Este nevoie sa punem rapid capat haosului care a cuprins sistemul de sanatate. Viata oamenilor trebuie salvata, nu ignorata!

Pentru ca, dupa alegeri, domnule Iohannis, pentru multi dintre romani va fi deja prea tarziu!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: